Двама евродепутати от Германия и Ирландия повдигнаха въпроса за фалита на

...
Двама евродепутати от Германия и Ирландия повдигнаха въпроса за фалита на
Коментари Харесай

Евродепутати поставиха въпроса за фалита на Евроинс по време на дебати с румънския президент

Двама евродепутати от Германия и Ирландия повдигнаха въпроса за банкрута на застрахователното сдружение " Евроинс " (Euroins) и за метода, по който е работил в този случай румънският Орган за финансов контрол (ASF), оповестява Аджерпрес. Това стана по време на дебатите с румънския президент Клаус Йоханис в Европейския парламент в Страсбург.

Германският евродепутат Гунар Бек от групата " Идентичност и народна власт " и ирландската евродепутатка Клеър Дейли от групата " Европейска обединена левица " / " Северна зелена левица " също по този начин желаеха от президента да се съгласи на самостоятелна оценка от Европейската комисия по тази обстановка. 

" Застрахователната промишленост в Румъния претърпява разтърсвания през последните години. Дванайсет компании, които предоставяха застраховки в огромен мащаб, бяха извадени от бизнеса в границите на единствено 12 години. Дванайсет застрахователни компании за 12 години би трябвало да провокира съществени безпокойства за метода на регламентиране в една страна членка ", уточни Гунар Бек по време на пленарните диспути в Екологичен потенциал в Страсбург.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР